Menu Sluiten

In de Zielenreis neem ik je via mijn stem mee naar je zielsherinneringen en je zielservaringen uit het tussenbestaan. Het bestaan van de ziel tussen levens in, de zielenwereld.

Je kunt hier je gids ontmoeten, je zielenmaatjes en anderen die een rol spelen in jouw ontwikkeling. Je krijgt een overzicht van levens die een rode draad duidelijk maken.

In de zielenwereld kun je vragen stellen zoals:

  • Wat is het doel van mijn leven?
  • Wat heb ik nodig om me veilig te voelen op deze aarde?
  • Wat zijn mijn talenten en waar ligt mijn creatieve kracht?
  • Waarom heb ik voor bepaalde ervaringen en ontmoetingen gekozen in dit leven?
  • Bij welke zielsgroep hoor ik thuis en hoe kan ik contact blijven houden?

Doordat deze vragen op zielsniveau worden beantwoord, merk je dat de puzzelstukjes op hun plek vallen en dat je inzicht krijgt in jouw levensplan. Je verbindt je weer met wie jij werkelijk bent en zo zet je de stappen die voor jouw levenspad nodig zijn. Sterk verbonden met wie je bent, ga je verder met je huidige leven en vervolg je jouw missie hier op aarde.

Voor wie is de zielenreis geschikt?

Voordat je aan een zielsregressie begint, is het belangrijk dat je van te voren één regressie hebt gehad met een ervaring in een vorig leven. Dit om zeker te zijn dat je een diepe trance kunt bereiken en deze ook gedurende de lange reis naar zielsherinneringen kan vasthouden. Ook is het belangrijk dat je enig inzicht hebt in je eigen proces.