Menu Sluiten

Reis naar de Mystieke ruimte van het hart

We leven in een tijd waarin alles steeds sneller ontwikkelt, maar ook in een tijd waarin we ons realiseren dat alles wat we nodig hebben al in ons aanwezig is. De hartenreis brengt je naar een vertrouwen in jouw unieke Zijn en alle wijsheid die in jou opgeslagen ligt.

Met mijn stem neem ik je mee op reis via jouw Innerlijke Universum naar de Mystieke Ruimte van je hart. In deze ruimte zit je in het centrum van je energie en sta je direct in verbinding met de spirituele wereld, de aarde en je Hogere Zelf. Hier bevindt zich een enorme informatiebron waar de wijsheid van het universum en je onsterfelijke Ziel te vinden zijn.  Door weer contact te maken met jouw innerlijke bron heb je toegang tot je onderbewustzijn, je dromen en je intuïtie. Je ervaart hier:

  • wie je werkelijk bent
  • wat je diepste hartenwens is en hoe je die uit wilt dragen
  • wat jou tegenhoudt om volledig te leven vanuit je hart
  • je oorspronkelijke doel om naar de aarde te komen
  • je talenten en mogelijkheden

Door je weer te verbinden met je hart krijg je antwoorden op vele levensvragen, maar ga je ook een diepe innerlijke verbondenheid voelen met je lichaam, ziel en geest.  Je gaat beseffen dat wij allemaal met elkaar een onlosmakelijke eenheid vormen.  Als je vanuit je hart gaat leven, dan ervaar je de vrijheid om te zijn wie je bent.